Didi Kempot - Layang Kangen Keroncong

Uploaded on: 30 Aug 2017
Didi Kempot - Layang Kangen  Keroncong
Music Didi Kempot - Layang Kangen Keroncong is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Didi Kempot - Layang Kangen Keroncong or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artist : Didi Kempot
Duration : 05 Min 41 Sec
Views : 126.9K
Size : 7.16 MB

Video Didi Kempot - Layang Kangen Keroncong

Lirik Lagu Didi Kempot - Layang Kangen Keroncong

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wis tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepriye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Reff:
Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo pingin turu angel merem
Ra maido sopo wing sing ora trenyuh
Ra kepethuk sawetoro pingin weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu entenono tekaku


FvfNFF8YWUL5FLb1vI9Wka7Cq41yCW3GRN1ZJnRj