Didi Kempot - Ninggali Tatu

Uploaded on: 13 Jan 2019
Didi Kempot - Ninggali Tatu
Music Didi Kempot - Ninggali Tatu is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Didi Kempot - Ninggali Tatu or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artist : Didi Kempot
Duration : 04 Min 43 Sec
Views : 524.6K
Size : 6.18 MB

Video Didi Kempot - Ninggali Tatu

Lirik Lagu Didi Kempot - Ninggali Tatu

nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane pati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
anggonku labuh kowe opo isih kurang

nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane pati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
anggonku labuh kowe opo isih kurang


TAGS:

6OKg7k5O6Y4Y44rIITtictaRaLVDSxhR8uiwHwth