Didi Kempot - Kowe Duwe Aku

Uploaded on: 23 Jan 2019
Didi Kempot - Kowe Duwe Aku
Music Didi Kempot - Kowe Duwe Aku is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Didi Kempot - Kowe Duwe Aku or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artist : Didi Kempot
Duration : 05 Min 02 Sec
Views : 217K
Size : 6.95 MB

Video Didi Kempot - Kowe Duwe Aku

Lirik Lagu Didi Kempot - Kowe Duwe Aku

kowe nduwe aku, ojo karo liyane
kowe seneng aku, ojo ngaleh tresnane
senengo neng aku nganti selawase
nganti mati wong loro podo tresnane

kowe nduwe aku, ojo pengen liyane
kowe tresno aku, ojo lali janjine
senengo neng aku nganti selawase
yo mung Gusti sing biso misahake

wangine kembang sing ono ati
ojo nganti lali disirami
wangine tresno sing ono dodo
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

kowe nduwe aku, ojo karo liyane
kowe seneng aku, ojo ngaleh tresnane
senengo neng aku nganti selawase
nganti mati wong loro podo tresnane

kowe nduwe aku, ojo pengen liyane
kowe tresno aku, ojo lali janjine
senengo neng aku nganti selawase
yo mung Gusti sing biso misahake

wangine kembang sing ono ati
ojo nganti lali disirami
wangine tresno sing ono dodo
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

kowe nduwe aku, ojo karo liyane
kowe seneng aku, ojo ngaleh tresnane
senengo neng aku nganti selawase
nganti mati wong loro podo tresnane


TAGS:

a2TwNgjUFsKbCXak6WkuurqvF3afJXnxDFvOSJXO