Didi Kempot - Pantai Klayar Langgam

Uploaded on: 13 Aug 2017
Didi Kempot - Pantai Klayar  Langgam
Music Didi Kempot - Pantai Klayar Langgam is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Didi Kempot - Pantai Klayar Langgam or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artist : Didi Kempot
Duration : 05 Min 03 Sec
Views : 154.4K
Size : 7.05 MB

Video Didi Kempot - Pantai Klayar Langgam

Lirik Lagu Didi Kempot - Pantai Klayar Langgam

tulung sawangen, sawangen aku, sing nandang rindu
oh tulung muliho nadyan sedelo, aku wis lilo

samar ati iki samar, yen nganti kowe lali
janjimu ning pantai klayar
samar ati iki samar, yen nganti kowe tego
ninggal aku ganti pacar

sedino wae aku ora biso
adoh kowe ning opo ninggalke lungo
sekedep wae aku ora lilo
yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo

tulung sawangen, sawangen aku sing nandang rindu
oh tulung muliho nadyan sedelo aku wis lilo

samar ati iki samar
yen nganti kowe lali janjimu ning pantai klayar
samar ati iki samar
yen nganti kowe tego ninggal aku ganti pacar

sedino wae aku ora biso
adoh kowe ning opo ninggalke lungo
sekedep wae aku ora lilo
yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo

birune segoro kutho pacitan
nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
birune segoro kutho pacitan
pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan


G3Q2fqkyebjXjojfe2ZDgb2TwNzXyJd4dbkJ3bb9