Didi Kempot - Suket Teki Langgam

Uploaded on: 13 Aug 2017
Didi Kempot - Suket Teki Langgam
Music Didi Kempot - Suket Teki Langgam is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Didi Kempot - Suket Teki Langgam or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artist : Didi Kempot
Duration : 04 Min 40 Sec
Views : 3M
Size : 6.15 MB

Video Didi Kempot - Suket Teki Langgam

Lirik Lagu Didi Kempot - Suket Teki Langgam

Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Reff
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki


12uP94LN9TqLhz66RQsFnGTsgSW1yE4zbv9KFTf2