Didi Kempot - Ngegem Watu

Uploaded on: 02 May 2019
Didi Kempot - Ngegem Watu
Music Didi Kempot - Ngegem Watu is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Didi Kempot - Ngegem Watu or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artist : Didi Kempot
Duration : 04 Min 36 Sec
Views : 224.8K
Size : 6.11 MB

Video Didi Kempot - Ngegem Watu

Lirik Lagu Didi Kempot - Ngegem Watu

miline banyu sing nelesi lambe
ngadem atiku sing panase koyo ngene
panase srengenge iso tak payungi
ning ra koyo panase wong loro ati

petenge wengi ngancani sepiku
tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
angin sumilakno kabute asmoro
tulungono aku sing keloro loro

ali ali tanpo inten sing tak tuku
ilang sing ono driji manismu
sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
tresnamu lamis ngikis nyawaku

wis wis yowis senengo sak karepmu
meneng meneng tanganmu nggengem watu

petenge wengi ngancani sepiku
tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
angin sumilakno kabute asmoro
tulungono aku sing keloro loro

ali ali tanpo inten sing tak tuku
ilang sing ono driji manismu
sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
tresnamu lamis ngikis nyawaku

wis wis yowis senengo sak karepmu
meneng meneng tanganmu nggengem watu
wis wis yowis senengo sak karepmu
meneng meneng tanganmu nggengem watu


TAGS:

OsKOaNN8ZP8oOgPIy9jMbFMvssjdBaXQIFRS7r4T