Didi Kempot - Banyu Langit

Uploaded on: 03 Sep 2017
Didi Kempot - Banyu Langit
Music Didi Kempot - Banyu Langit is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Didi Kempot - Banyu Langit or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artist : Didi Kempot
Duration : 04 Min 59 Sec
Views : 379.1K
Size : 6.34 MB

Video Didi Kempot - Banyu Langit

Lirik Lagu Didi Kempot - Banyu Langit

sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane


VLoz1uqh2L5T5cqvWpcHZz96iUwNiY6j9i5hF05p